Scroll to top

Top

Geen reacties

CES2016: Alienware lanceert Oculus Rift promotie

Gepost op 08/01/2016
CES2016: Alienware lanceert Oculus Rift promotie

Na de lancering van de enorm populaire Oculus Rift, kondigde Dell vandaag aan dat ze als eerste  een Oculus Rift gecertificeerde computer lanceren. Een aantal van hun gaming PCs, onder het merk Alienware, hebben alles in huis om de Oculus ervaring probleemloos tot bij de consument te brengen.

Lees hier over de lancering van de Oculus Rift

Meer nog, en dit is heet van de naald, als je een Oculus Rift bestelt, krijg je 200 USD korting op de Alienware X51, de top of the line gaming desktop.

X51

Echter niet overtuigd door de promotie omdat je op zoek bent naar een laptop? Geen probleem, dan kan je ook de Alienware 13 bestellen. Deze komt wel niet met de promotie, maar is ook krachtig genoeg om je de Oculus Rift ervaring te bieden. Voordeel van de Alienware 13 is het OLED scherm, dit type van scherm zorgt voor haarscherpe beelden en ‘refresht’ ook super snel, wat ervoor zorgt dat je sneller kan reageren in games.

Alienware

Voor de X51 en Oculus Rift betaal je 1600 USD samen, voor de Alienware 13 en de Oculus Rift ben je 1800 USD kwijt. De X51 kan je nu reeds kopen, de nieuwe Alienware 13 komt in maart op de markt.

Ludwig

Plaats reactie

ces2016-alienware-lanceert-oculus-rift-promotie