Scroll to top

Top

Geen reacties

CES 2018 | Startup Moovly kondigt nieuw product aan

Gepost op 11/01/2018
CES 2018 | Startup Moovly kondigt nieuw product aan

Het loopt niet vol met Belgen hier op CES 2018 en dat is een spijtige zaak. CES is immers nog steeds de grootste technologie beurs ter wereld waar allerhande innovaties en nieuwe producten aan het grote publiek worden voorgesteld. Door hier aanwezig te zijn, krijg je de kans om die nieuwe technologie niet enkel te zien maar in veel gevallen ook uit te proberen.

We waren aangenaam verrast dat we toch de semi-Belgische video startup Moovly terug vonden in de C-Space van CES. Het in Gent gevestigde bedrijf dat video editing zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk wil maken, stelt op CES een nieuw product voor. We gingen even langs om te horen waarover het nu net gaat.

De Moovly Bots | Maak gepersonaliseerde videos dankzij bot technologie

Het eerste product van Moovly is de Studio. Met deze software is het heel eenvoudig om leuke videos te maken die voor allerhande doeleinden kunnen ingezet worden. Via hun online platform kan je een onder andere videos uploaden en daar animaties, overgangen, een intro/outro aan toevoegen etc. De kracht van de Moovly Studio zit’m in het feit dat je niet langer een professionele videograaf of editor hoeft te zijn om engagerende videos te maken.

Met het volgende product, de Moovly Bots, wil het bedrijf nu kleine en grote firma’s de tools geven om heel snel en eenvoudig gepersonaliseerde videos te maken. Op basis van een template met een intro en outro kan je rechtstreeks vanop je smartphone de video verder personaliseren aan de hand van tekst, foto, kleuren of bepaalde audio.

Een ander type Moovly Bot laat toe om op basis van een contactenlijst een hele rits aan gepersonaliseerde videos te maken. Hiermee kan een bedrijf bijvoorbeeld aan het einde van het jaar naar iedere klant een gepersonaliseerde bedank video sturen zonder dat daar maanden werk in moeten kruipen.

Een derde type Moovly bot ten slotte, laat toe om Live video te maken. Door databronnen zoals Twitter, nieuwsfeeds of andere online content te verbinden met een voorbereide template, is het mogelijk om super snel – vanaf het moment dat de data binnen komt – live videos te maken op basis van die verschillende databronnen. Deze kan je dan delen op social media of andere digitale communicatie kanalen.

Het is goed te zien dat Moovly met rasse schreden vooruitgang boekt. Vandaag gebruiken wereldwijd reeds meer dan één miljoen mensen Moovly en de lancering van de Moovly Bots zullen deze groei alleen maar verder ondersteunen. We wensen Brendon en het team veel succes toe!

Ludwig

Plaats reactie

ces-2018-startup-moovly-kondigt-nieuw-product-aan