Scroll to top

Top

Geen reacties

CEBIT 2015: van op afstand je design object maken door een reusachtige robot

Gepost op 17/03/2015
CEBIT15: Laat  gratis van op afstand je design object laten maken door een reusachtige robot

We zijn vandaag in Hannover Duitsland, op de Cebit beurs, één van de grootste technologie en innovatie beurzen ter wereld. Hier krijgen we te zien over hoe we in de toekomst zullen werken, communiceren, produceren en veel meer. Hierbij al een voorbeeld over hoe we in de toekomst gepersonaliseerde voorwerpen zullen maken. Volledig geautomatiseerd en bestuurbaar van op afstand via het internet.

De Robochop: een reusachtige robot maakt jouw designs

CODE_n is een platform om het netwerken te bevorderen tussen digitale pioniers, en om de ontwikkeling van nieuwe digitale business modellen te ondersteunen. Dit jaar hebben ze op de CEBIT een hele hal om IoT of “The internet of Things” tot leven te brengen.

In de hal trekken vier gigantische robots direct de aandacht. Internet gebruikers van over de hele wereld hebben toegang tot deze machines en kunnen via de 3D app op de  www.robochop.com website, kleine gebruiksvoorwerpen designen. Deze objecten zullen dan geproduceerd worden door de robots ter plaatse, en vervolgens verstuurd worden naar de gebruikers. Gedurende de beurs zullen zo een 2000 objecten gemaakt worden, dus waag zeker je kans. Hieronder zie je hoe deze machines te werk gaan.

Ondertussen verkennen wij verder de beurs. Er zullen nog veel meer interessante artikels volgen!

Stay Tech’d!

Antoine Smets

Plaats reactie

cebit-2015-van-op-afstand-je-design-object-maken-door-een-reusachtige-robot