Scroll to top

Top

Geen reacties

Hallo Blue Friday | Scoor de beste smartphone deals online

Gepost op 22/11/2017
Hallo Blue Friday | Scoor de beste smartphone deals online

Komende vrijdag is het Black Friday. Een dag waarop de ganse wereld ongegeneerd wild gaat voor de beste deals. Onze vrienden bij Coolblue geven een creatieve twist aan deze shopping feestdag door de naam lichtjes aan te passen. In plaats van zwarte vrijdag vieren zij, en wij samen met hen, blauwe vrijdag. Hoe kan het ook anders!?

Wij gingen eventjes kijken op hun smartphone webstek en vonden daar een interessant lijstje aan smartphone solden dat je zeker eens moet bekijken. Wie weet vind je daar wel jouw toekomstige digitale metgezel!

Huawei

Er staan twee Huawei modellen in promotie, zowel de Huawei Mate 9 alsook de Huawei Nova worden met een korting de digitale deur uitgeduwd. Zo krijg je een korting van 30 Euro op de Nova en, hou je vast, een korting van 100 Euro op de Mate 9. Beide apparaten zijn volledig Technologium gekeurd en beschikken over de laatste technologische snufjes! We gaven de Mate 9 trouwens heel wat punten in onze uitgebreide review.

Wileyfox

Een nieuwkomer in de smartphonewereld gaat onder de naam Wileyfox. Deze smarphonefabrikant uit het Verenigd Koninkrijk gaat er prat op dat alle apparaten in de UK ontworpen worden en volledig gebouwd zijn rond de noden van de moderne consument. De WileyFox 2X staat in het kader van Blue Friday scherp geprijsd. Deze smartphone kan je de jouwe noemen, in het blauw of het goud, voor de schappelijke prijs van 159 Euro. De oorspronkelijke prijs bedraagt 199 Euro.

Motorola

Ook de gelauwerde smartphonemaker Motorola doet mee aan de Blue Friday mania met de Moto X4! Deze topper zet volop in op mobiele fotografie. Met de flitser aan de voorzijde van de X4 leg je de beste selfies vast op de digitale plaat. Ook kan je dankzij de dual sim functie naadloos tussen verschillende telefoonnummers schakelen. Wil je de X4 in jouw broekzak, dan geniet je voorlopig nog van 54 Euro korting. Bij publicatie waren er nog slechts 25 modellen (zwart of zilver) voorradig.

Apple

Last but not least, ook op de iPhone 7, 128 GB, Red product, geniet je van een fikse korting. Deze gelimiteerde editie van de iPhone 7 gaat over de toonbank voor 679 Euro in plaats van 749 Euro. Met zijn rode kleur is deze Apple alvast volledig feestdag proof.

Plaats reactie

hallo-blue-friday-scoor-de-beste-smartphone-deals-online