Scroll to top

Top

Geen reacties

Black Friday 2016 | De beste online Amazon deals

Gepost op 24/11/2016
Black Friday 2016 | De beste online Amazon deals

Black Friday, de shopping hoogdag in de Verenigde Staten, waait langzaam maar zeker ook over richting Europa. Het startschot voor de koopgekte wordt gegeven op Thanksgiving. Iedereen komt op de middag samen om kalkoen te eten en ’s avonds is het losgehen in de shoppingcentra.

Gelukkig hoef je helemaal de deur niet meer uit om te kunnen genieten van ongeziene kortingen. Wij maakten een lijstje van de vijf beste Black Friday deals op Amazon.

Gezond het jaareinde inzetten

Bij Fitbit kan je een korting scoren van 50 procent op de Flex. De populaire maker van gezonheidswearables biedt haar instapmodel aan voor 47 Euro. De Flex is compatibel met zowel Android als iOS (Apple) smartphones. Deze tracker is ook het perfecte cadeau voor sport aficonados die hun beweeg- en slaappatroon graag eenvoudig bijhouden.

May the force be with you

Deze deal richt zit op de jonge techneuten. Met deze elektrische Star Wars tandenborstel wordt tanden poetsen een pak leuker voor kids. Oral B beweert dat 90 procent van kinderen hun tanden langer poetsen dankzij Luke Skywalker of Darth Vader :). Hou je chronometer maar al klaar.

Overal kerstmuziek

De AMP X7 bluetooth speaker krijg je met een stevige 65 procent korting. Naast het opluisteren van de vele kerstfeestjes, kan je de speaker ook gebruiken om je smartphone van nieuwe energie te voorzien danzij de ingebouwde oplader. Je moet er snel bij zijn want nog slechts 40 procent van de voorraad is beschikbaar.

Je TV mag officieel de deur uit

Voor deze deal heb je enkel een grote witte muur nodig en een comfortabele zetel. De Acer 3D home projector is het perfecte geschenk voor iedereen die houdt van film, sport en series. Je kan eveneens video streamen vanop je smartphone of tablet met de voorziene dongle. 50 procent korting? Dan is er nog wat geld over voor een audio installatie…

De perfecte gadget voor jong en oud

Sphero, het merk dat bekend staat voor de BB-8 Star Wars drone, heeft ook een aantal andere coole gadgets voor de familie. De Ollie is het perfecte Black Friday geschenk voor gadget junkies die houden van snelheid en stunten. Je bestuurt de Ollie met je smartphone of tablet. De korting van 40 procent is een reden te meer om deze gadget in huis te halen. Fun gegarandeerd.

Ludwig

Plaats reactie

black-friday-2016-de-beste-online-amazon-deals