Scroll to top

Top

1 reactie

12 gadgets voor onder de kerstboom

Gepost op 29/11/2016
12 gadgets voor onder de kerstboom

De eindejaarsperiode betekent lijstjes en dat is bij Technologium niet anders. Deze keer besloten we even je redder in nood te spelen en je een lijst van 12 geweldige kado’s te bezorgen. Altijd handig voor die Secret Santa op kantoor of als je op een familiefeest een kado moet geven aan dat nieuw lief van je zus.

OnePlus Bullets V2 (27 euro)

OnePlus weet met deze Bullets hun trend van veel waar voor je geld verder te zetten. Bovendien is het een kado waar heel je familie blij van zal worden: eindelijk kan je broer alleen naar zijn technobeats luisteren.

bullets-v2 

Misfit Flash (18 euro)

Fitness trackers komen in alle vormen en prijscategorieën. De Misfit Flash is een van de goedkopere die je kan krijgen op de markt. Hij houdt het 6 maanden vol op een enkele batterij en is waterdicht. Bezint er ge begint wel, een fitness tracker kan overkomen zoals een deodorant of een weightwatchersboek onder de kerstboom leggen.

misfit-flash-clip

Yujin Ono Keyboard onderleggers (20 euro)

Met een fancy keyboard design mogen deze onderleggers er wel zijn. En je mag er gerust op morsen, al verwar je beter niet met je echt keyboard.

keyboard_coaster1

Nintendo Classic Mini NES (60 euro)

Jeugdsentiment of retromoment, wat ook de reden moge zijn, deze Nintendo NES is een feest onder ieder’s kerstboom. Er is slechts 1 nadeel: je moet er wel nog een weten te vinden. Oh, en doe jezelf een plezier: geef er direct een tweede controller bij en deel in de vreugde.

h2x1_nintendoclassicminines_announcement

8Bitdo Bluetooth Controller (20 euro)

Toch geen Classic Mini NES kunnen bemachtigen? Een smartphone en deze Bluetoothcontroller en je bent net zo goed af. Misschien zelfs beter, want je kan niet alleen oude NES games spelen, maar ook de nieuwste shooters en racers.

sku_418769_1

Parrot MiniDrone Airborne Cargo (60 euro)

Voor slechts 60 euro kan je de Parrot MiniDrone Airborne Cargo onder de kerstboom leggen. Met 9 minuten vliegtijd en een povere camera zal je geen topfilms schieten met deze drone, maar de simpele besturing met een app maakt veel goed. Oh, en heb ik al gezegd dat je deze drone compatibel is met Lego? Jup, je kan gewoon verder bouwen op deze drone.

en-intl-l-parrot-minidrone-airborne-cargo-mars-white-qk9-00009-mnco

TETRIS Lamp (30 euro)

Deze lamp bestaat uit een aantal TETRIS-vormige stukken die je op elkaar kan stapelen. Benieuwd of de lamp ook verdwijnt als je alle rijen volledig gevuld hebt…

tetris-light-pieces

Anker USB-C kabels (25 euro)

USB-C is de nieuwe standaard voor laptop en smartphone gelijk. Daar zit de geek in je leven nu met een bak vol microUSB-kabels. Breng hem terug up-to-date met deze solide Anker USB-C kabels.

EchoAcc® zelfroerende mok (12 euro)

Geen lepel in de buurt om in je koffie te roeren? Geen probleem met deze zelfroerende tas! En hij komt ook nog eens in vijf verschillende flashy kleuren.

echoacc-350ml-hot-lazy-automatic-stirring-coffee-cup

NanoLeaf LED lamp (39 euro)

Toegegeven, het ziet er wat vreemd uit, als een mislukt modern kunstwerk misschien zelfs. Toch is de NanoLeaf een enorme stap voorwaarts: dit is immers een efficiënte LED lichtbron die je gewoon in de socket van die gloeilamp kan draaien. De jaren 60 hebben gebeld, ze willen hun lampen terug.

nanoleaf-led-light-bulb-xl

Google Chromecast Audio (40 euro)

Dankzij dit kado hoeft een gelukkige helemaal geen nieuwe speakers te kopen. De Chromecast Audio verandert elke speaker in een slimme draadloze speaker. Je kan dan eenvoudig via elk device muziek of podcast naar je speakers duwen. Handig!

chromecast-audio

Steam geschenkbon (20 euro)

Geen enkele gamer durft klagen over een Steam cadeaubon. Steam is simpelweg iTunes voor gamers: je kan er duizenden games aankopen en toevoegen aan je eigen bibliotheek. Uren spelplezier en verloren tijd gegarandeerd.

header

Heb je zelf nog een idee of suggesties voor onder de kerstboom? Laat het ons gerust weten in de comments onderaan.

Bram Vandewalle

Reacties

  1. Lieselot

    Hmmm. Geeft inspiratie!

Plaats reactie

12-gadgets-voor-onder-de-kerstboom