Scroll to top

Top

Geen reacties

Herbeleef het beste van de festivalzomer met deze headphones

Gepost op 31/08/2017
Herbeleef het beste van de festivalzomer met deze headphones

De zomervakantie zit er misschien wel op, maar officieel duurt de zomer nog tot 21 september. Meer dan tijd genoeg om nog eens alle zomerhits en epische festival momenten onder de laatste zomer zonnestralen te beluisteren. Om dat onder de best mogelijke omstandigheden te kunnen doen, selecteerden we voor jou drie top hoofdtelefoons. Deze headphones kan je voorlopig nog aan een zacht zomerprijsje bemachtigen in de Outlet Store van onze vrienden bij MediaMarkt, het is maar dat je het weet.

De alleskunner

Audio Technica staat bij menig audiofielen gekend als het merk bij uitstek voor straffe studioheadphones. Om de prestaties van de lijn professionele hoofdtelefoons voor iedereen toegankelijk te maken, lanceerde Audio Technica een specifek consumenten gamma. De ATH-SR5BTWH maakt daar deel van uit. Dit paar on-ear draadloze headphones hebben geen specifieke geluidsfocus op hoge of lage tonen, maar zorgen voor all-round knappe prestaties.

Handig aan de ATH-SR5BTWH is dat je niet draadloos hoeft te luisteren. Als de batterijen leeglopen, volstaat het om de bijhorende kabel in te pluggen, zo eenvoudig kan het zijn. Met een draadloze luistertijd van 38 uur zal dat laatste probleem zich echter niet snel stellen.

Mediamarkt

Deze allrounder wordt gesmaakt door iedere muziekliefhebber. Interesse? Kijk dan snel even in de Outlet Store. Daar vind je deze ATHs voor de zachte prijs van 159 Euro in plaats van 189 Euro.

De zware jongen

Beats behoeft eigenlijk geen introductie meer. Het merk dat oorspronkelijk opgericht werd door hiphopper Dr. Dre en gekocht werd door Apple, zorgt voor de vetste beats op de markt. De draadloze Solo 2 is daar geen uitzondering op. Dit ultra draagbare setje is vederlicht en inklapbaar. Perfect voor onderweg met de fiets of op reis.

Met de Solo 2 maak je ook meteen een heuse fashion statement. De immer herkenbare B op de zijkant zorgt ervoor dat je niet onopgemerkt over de straat zal lopen.

Voor iedereen die graag diepe bassen en vette beats heeft, de Solo 2 kan je tijdelijk in de Outlet Store vinden voor 249 Euro in plaats van 299 Euro.

De purist fashionista

De Parrot ZIK 3 komt rechtstreeks van de catwalk in Milaan gewandeld. Dit paar koop je niet alleen maar voor de prestaties, maar ook voor het hyper hoge fashion gehalte. Zeker deze uitvoering in Croco bruin zal voor menig draaiende hoofden zorgen. Niet moeilijk te begrijpen als je weet dat Starck deze ZIKs heeft ontworpen.

Maar de ZIK heeft niet enkel een mooi snoetje. De prestaties mogen en er zonder enige twijfel ook zijn! Dankzij een specifieke app kan je dit paar slimme headphones volledig aan je eigen voorkeur aanpassen.

Ben je als muziek aficionado op zoek naar een intelligente hoofdtelefoon, dan zal de ZIK 3 zeker niet teleurstellen. Bovendien geniet je tijdelijk van 50 EURO korting in de MediaMarkt Outlet. Voor 299 Euro neem je dit model mee naar huis!

Ludwig

Plaats reactie

herbeleef-het-beste-van-de-festivalzomer-met-deze-headphones