Scroll to top

Top

Geen reacties

Startup Faqbot | 18 jarige haalt €340.000 Euro op bij Belgische startup maffia

Gepost op 17/07/2018
Startup Faqbot | 18 jarige haalt €340.000 Euro op bij  Belgische startup maffia

FAQ pagina’s waarbij de bezoeker doorheen een doolhof aan informatie moet dwalen vooraleer een antwoord te vinden op een simpele vraag is iets uit het verleden. Nieuwe technologieën zoals machine learning en chatbots laten toe om in een paar seconden de gebruiker de juiste informatie te bezorgen. Mathis André, een jonge 18-jarige Fransman wonende in Brussel, en diens mede-oprichter Denny Wong bieden met hun product Faqbot.co deze oplossing aan.

Een inversteringsronde met een paar ronkende namen uit de Belgische tech wereld

Begin dit jaar heeft Faqbot een eerste kapitaalinjectie van €340.000 gekregen. Deze investering kwam ondermeer van Jean Zurstrassen (Keytrade bank & Skynet), Lorenz Bogaert en Toon Coppens (Netlog & Twoo) en Davy Kestens (Sparkcentral). Niet enkel zal de investering helpen om het bedrijf naar het volgende niveau te tillen, maar ook de rijke internationale ervaring van deze ondernemers is enorm waardevol voor Faqbot. Ondertussen wordt Faqbot al gebruikt door Belgische bedrijven zoals ListMinut en Xpenditure.

Product Hunt de springplank naar een wereldwijde adoptie?

Product Hunt is een website die dagelijks nieuwe digitale oplossingen in de kijker zet. De Product Hunt community brengt haar stem uit en de populairste oplossingen worden in de kijker gezet. De vorige versie Faqbot 2 heeft het tot de derde plaats geschopt. Vandaag staat ook Faqbot 3 op Product Hunt. Stemmen is de boodschap!

Faqbot.co biedt een gratis trial aan van 14 dagen. Het is een zeer eenvoudig proces waarbij je de FAQ pagina’s van je website moet opladen en een script in de broncode van je website moet plakken. Hieronder een video waarin Mathis André Faqbot verder uitlegt.

Antoine Smets

Plaats reactie

startup-faqbot-18-jarige-haalt-340-000-euro-op-bij-belgische-startup-maffia