Scroll to top

Top

1 reactie

Belgische start-up maakt de ultieme gadget voor je laptop

Gepost op 28/10/2015
Belgische start-up maakt de ultieme gadget voor je laptop

Velen onder ons beschikken over een vaste computer waaraan verschillende schermen verbonden zijn. Deze extra schermen zijn handig als je gelijktijdig in verschillende programma’s wilt werken of gewoon leuk bij het gamen. Wanneer je onderweg bent met je laptop heb je echter maar één scherm. De Belgische start-up Slide N’ Joy heeft daar een oplossing voor gevonden, dankzij hun product kan je zeer gemakkelijk je laptop uitrusten met één of twee extra schermen.

Slide N’ Joy 3 schermen in plaats van één

Het principe is zeer eenvoudig, dankzij Slide N’ Joy kan je via je USB poort twee extra schermen aansluiten aan je laptop. Je bevestigd de Slide N’ Joy achter je hoofdscherm en kan dan de twee extra schermen uitschuiven. De schermen kunnen 180 graden draaien, zeer handig voor bijvoorbeeld een verkoper dat informatie van zijn laptop wilt delen met een klant. Er bestaan verschillen groottes van de Slide N’ Joy (13″, 15 ” en 17 “) en de klanten kunnen kiezen tussen één of twee extra schermen. Hieronder een filmpje gemaakt door de oprichters van Slide N’ Joy.

Slide N’ Joy een mega succesvolle Kickstarter campagne

Slide N’ Joy heeft net meer dan 600.000 dollar opgehaald via Kickstarter, dit is twee keer meer dan de doelstelling. Voor degenen die het niet kennen, Kickstarter is een crowdfunding website. Als je een creatief idee hebt voor een product maar geen financiering dan is Kickstarter iets voor jou! Kickstarter brengt je namelijk in contact met je fans en toekomstige klanten. Deze bestellen het product nog voordat het effectief gemaakt is. De campagne is nu voorbij maar je kan nog altijd op de website een Slide N’ Joy bestellen, voor één extra scherm betaal je minstens 199€, voor twee 299€.

Schermafbeelding 2015-08-15 om 18.56.16

Slide N’ Joy bewijst dat het modelijk is om vanuit België innovatieve producten te produceren en wereldwijd te verkopen.

 

Stay tech’d!

Antoine Smets

Plaats reactie

belgische-start-up-maakt-de-ultieme-gadget-voor-je-laptop