Scroll to top

Top

Geen reacties

Gedaan met cadeaustress | AppStore & iTunes gift card als kerstcadeau

Gepost op 18/12/2017
Gedaan met cadeaustress | AppStore & iTunes gift card als kerstcadeau

Met minder dan een week te gaan vooraleer de Kerstman officieel aan zijn ronde start, begint de cadeaustress te tieren bij mening Vlamingen. Niet iedereen heeft wenslijstjes gedeeld met familie of vrienden en soms is het echt wel zoeken naar inspiratie voor dat perfecte cadeau.

Voor de jacht naar het perfecte cadeau moet je gelukkig niet langer de deur uit. Online kopen en verkopen wint alsmaar aan belang. Het is natuurlijk ook een pak eenvoudiger en efficiënter om rustig vanachter je computer op zoek te gaan naar een kerstcadeau. Daarnaast zijn de prijzen online meestal lager. Dit wordt verklaard door het feit dat een verkoper in de prijs meestal ook een stuk de kostprijs voor het openhouden van een fysieke winkel doorrekent. Bij e-commerce (de verzamelnaam voor online winkelen) is er geen fysiek verkooppunt, dus die kostprijs hoeft de verkoper niet door te rekenen.

Onafhankelijk van het online en offline verhaal staat de cadeaukeuze. Je weet niet altijd perfect waarmee je iemand een plezier kan doen en je wilt natuurlijk ten allen koste vermijden dat jouw kerstcadeau de dag na Kerst op 2dehands.be wordt aangeboden.

Om de cadeaustress wat te vermijden, kan je natuurlijk een online cadeaubon geven. Onze vrienden bij Startselect hebben een ruim aanbod aan cadeaubonnen ter beschikking. Het grote voordeel van cadeaubonnen is dat ze meteen ter beschikking zijn en de ontvanger zelf nog altijd kan kiezen waaraan deze te besteden.

10% extra tegoed op de AppStore & iTunes Gift Card

Om jou nog wat verder te helpen bij het kiezen, krijg je vanaf 25 december nog eens 10% extra tegoed op de AppStore & iTunes Gift Cards. Met deze cadeaubon kunnen zowel muziek en apps aangekocht worden in de digitale muziek- of appwinkel van Apple. Zo kan de gelukkige ontvanger zijn of haar favoriete muziek beluisteren en naar hartelust al gamend de koude winterperiode doorbrengen.

De persoon aan wie je de digitale cadeaubon wil schenken, hoeft deze ook niet meteen volledig te gebruiken. De bon blijft onbeperkt geldig (zolang het geschonken bedrag niet opgebruikt is natuurlijk). De 10% extra tegoed is geldig op iTunes & AppStore gift cards van 25, 50 en 100 Euro.  Voor ieder budget wat wils met andere woorden.

De gelukkige ontvanger moet ook niets doen om van de  aanbieding te profiteren. Simpelweg de iTunes & AppStore gift cards activeren op de respectievelijke Apple Account volstaat om de 10% extra tegoed te ontvangen. Geen nodeloos gedoe met allerhande extra stappen dus.

Je kan de diverse AppStore & iTunes Gift cards terugvinden op de website van Startselect. Daar vind je eveneens nog wat extra informatie over de digitale cadeaubonnen.

Plaats reactie

gedaan-met-cadeaustress-appstore-038-itunes-gift-card-als-kerstcadeau