Scroll to top

Top

Geen reacties

Apps op je tv met de nieuwste AppleTV

Gepost op 10/09/2015
Apps op je TV met de nieuwste AppleTV

Het is al even geleden dat we nog een nieuwe AppleTV mochten verwelkomen, het huidig model dateert al uit 2012. Bovendien is dit nieuwe model uitgerust met tvOS, het derde moderne besturingssysteem van Apple. De AppleTV beschikt nu ook over een eigen App Store. Games zijn ook vertegenwoordigd met o.a. Crossy Roads en Disney Infinity.

Je bedient deze nieuw box via een remote die beschikt over een aanraakgevoelig gedeelte. Ook Siri is aanwezig en helpt je niet alleen met je iTunescollectie te doorzoeken naar je favoriete film ook Netflix kan je doorzoeken. De remote is ook bewegingsgevoelig en valt dus te vergelijken met toestellen zoals de Wiimote. Als je een iPhone of een iPod Touch hebt kan je deze ook gebruiken om de AppleTV te besturen.

Intern is de nieuwe AppleTV voorzien van dezelfde hardware: de A8 chip. Ook Bluetooth, HDMI, WiFi AC en Ethernet aansluitingen zijn aanwezig. De nieuwe AppleTV is verkrijgbaar vanaf oktober. De komst van apps en games brengt ook de noodzaak voor opslag: er komt een versie met 32GB en een met 64GB opslag. De Amerikaanse prijzen zijn 149 en 199 dollar.

 

2000731897

Bram Vandewalle

Plaats reactie

apps-op-je-tv-met-de-nieuwste-appletv