Scroll to top

Top

Geen reacties

Apple sterker dan ooit met een Imac dat alle verwachtingen overtreft

Gepost op 16/10/2014
Apple sterker dan ooit met een iMac die alle verwachtingen overtreft

Vanavond heeft Apple zijn spierballen weer eens getoond. Ze hebben namelijk de nieuwe Imac uit de doeken gedaan. Deze supermachine overtreft de verwachtingen van velen. De grootste nieuwigheid is het scherm en de beeldkwaliteit die daarbij gepaard gaat. Begin dit jaar hebben we bericht over de nieuwe 4K resolutie die men kan terugvinden in de nieuwste smart tv’s, 4K of ultra high definition television (UHDTV) is nog maar pas een nieuwe standaard in de industrie en Apple komt op de markt met een Imac dat beschikt over een 5K resolutie scherm. Dit staat gelijk aan 14,7 miljoen pixels of het beste scherm dat ooit in een computer is gezet.

Hetzelfde design maar onder de motorkap is de Imac een super machine

Uiterlijk ziet de nieuwe Imac hetzelfde uit als zijn voorganger, maar Apple heeft heel wat moeten sleutelen aan de binnenkant van de Imac. Ze hebben tal van nieuwe technologieën ontwikkeld om het 27 inch scherm te ondersteunen en één van de beste grafische kaarten in de Imac gestoken (een AMD Radeon R9 M295X voor de kenners). Dit nieuwe toestel kan je vanaf vandaag bestellen op de Apple store aan 2629 Euro.

Een nieuwe Ipad Air 2 met tal van nieuwigheden en verbeteringen

Schermafbeelding 2014-10-16 om 22.10.07

De nieuwe Ipad Air is 18% dunner dan zijn voorganger, met zijn 6,1 millimeter dikte is dit de dunste tablet op de markt. Deze nieuwe tablet heeft ook nieuwe technologie aan boord waardoor men minder last heeft van reflectie van de zon op het scherm. Andere nieuwigheden zijn dat er een goudkleurige versie komt, dat er een vingerscanner geïntegreerd is, een langere batterijduur (ongeveer 10 uur), snellere Wi-Fi (2,8 keer sneller dan zijn voorganger) en snellere technologie in het algemeen waardoor deze nieuwe tablet beter presteert dan zijn voorganger. Een Ipad Air 2 met 16 gb aan geheugen kan je voor 390 Euro bestellen.

De Ipad was voor Apple één van de meest succesvolle producten, ze hebben er meer dan 225 miljoen wereldwijd verkocht. Maar sinds kort staat de Ipad onder druk, ze verliezen marktaandeel en de verkoop daalt. Met deze nieuwe Ipad Air 2 en een nieuwe versie van de Ipad mini hoopt Apple zijn sterproduct een nieuwe boost te geven. Voor mensen die niet van plan zijn om de volle pot te betalen voor het allernieuwste Apple product is er ook goed nieuws, de oudere modellen blijven beschikbaar en dit aan sterk verminderde prijzen.

Ga jij morgen al eens rondkijken op de Apple store?

 

Stay Tech’d!

 

Antoine Smets

Plaats reactie

apple-sterker-dan-ooit-met-een-imac-dat-alle-verwachtingen-overtreft