Scroll to top

Top

Geen reacties

Avant-première van de Amazon Fire smartphone

Gepost op 18/06/2014
Avant-première van de Amazon Fire smartphone

Amazon heeft vanavond een zelf ontwikkelde 3D smartphone aan het grote publiek voorgesteld. Er zijn meer dan 2 jaar geruchten rond deze smartphone geweest. Vandaag is het dan eindelijk zo ver, de Fire is gelanceerd. Dit type smartphones bestaat al langer, maar de Amazon Fire zou een veel betere gebruikerservaring geven dan de concurrentie. Zonder 3D bril kan je 3D spelletjes spelen en zelfs 3D video opnemen. De GPS geeft in 3D ook een volledig nieuwe ervaring.

Amazon heeft reeds een eigen appstore (meer dan 240.000 apps en games), dus dit zou geen probleem mogen vormen. Ze hebben in ieder geval kosten noch moeite gespaard om rond de launch van dit nieuwe toestel een buzz te creëren. Zo hebben ze voor het evenement van vanavond een video gepost waar mensen een niet in beeld gebracht toestel gebruikten en echt wel geïntrigeerd waren. Kijk zelf maar naar de video hieronder!

 

Mozilla en Wiko zijn ook namen waarmee men rekening moet houden

Bij Technologium zijn we alvast zeer verheugd met  nieuwkomers op de smartphone markt. Dit stuwt innovatie en kwaliteit (denk maar aan de Iphone in 2007). Buiten Amazon heeft Mozilla (bekend van de internetbrowser Firefox) onlangs aangekondigd dat ze tegen eind dit jaar een smartphone van $25 op de markt zullen brengen. Deze zal echter eerst gericht zijn op opkomende markten zoals India, net zoals de X-line van Nokia.

Het zal nog een tijdje duren voor dat je één van deze twee smartphones in België kan verkrijgen. Maar treur niet, want deze week heeft de Franse smartphone fabrikant Wiko aangekondigd dat ze naar België komen. Je kon deze smartphones al op het internet kopen en er liep al een testproject in de Fnac. Binnenkort komt Wiko ook in shops zoals de Mediamarkt en de Phonehouse. Wiko scoort zeer goed op prijs/kwaliteit. Een smartphone vergelijkbaar met de Samsung S4 kan je al krijgen voor 299€. Ze zijn duidelijk de prijsbreker van het moment. Je kan binnenkort, hier op Technologium, een review verwachten!

 

Stay Tech’d

Antoine Smets

Plaats reactie

avant-premire-van-de-amazon-fire-smartphone