Scroll to top

Top

Geen reacties

De iPhone 7 – Eerste video en alle geruchten op een rijtje

Gepost op 03/08/2016
De iPhone 7 – Eerste video en alle geruchten op een rijtje

3September komt met rassen schreden dichterbij. En zoals de Apple fans – en waarschijnlijk de rest van de wereld – reeds weten, betekent de negende maand van het jaar de lancering van een nieuwe iPhone 7.

We hebben in een vorig artikel reeds wat informatie gegeven rond het nieuwe Apple hebbeding. Nu de lancering van de iPhone 7 volgende maand gepland staat, dachten we even een update te doen van wat we allemaal weten.

China Unicom draait aan de iPhone 7 geruchtenmolen

Apple betrad nog niet zo lang geleden de Chinese markt en sloot daar ook een aantal strategische partnerships met operators, waaronder China Unicom. Deze laatste wil reeds zoveel mogelijk potentiële Apple klanten naar zich toe trekken door wat – weliswaar onbevestigde – info vrij te geven over de iPhone 7.

Op basis van de marketing flyer (zie foto hieronder), zou de nieuwe Apple gadget effectief de naam iPhone 7 dragen. Daarnaast kunnen we afleiden dat er twee cameralenzen zijn (iPhone 7 Plus), dat de smartphone iets afgeronder is dan de voorgangers en dat er een nieuwe – blauwe – kleur aan het gamma wordt toegevoegd.

iphone 7

En dan de rest nog

Naast de bovenstaande ‘leak’, zijn er reeds een aantal andere zaken die we weten over de iPhone 7. Hieronder een kort overzichtje van elementen die bij verschillende bronnen terug komen.

  • De iPhone 7 zou geen fysieke hoofdtelefoon aansluiting hebben. Dit betekent dat compatibele hoofdtelefoons ofwel via de Lightning poort of draadloos moeten zijn. De gewonnen plaats zouden weer goed zijn voor een grotere batterij.
  • Het instapmodel van de iPhone 7 zou meteen een intern geheugen van 32 GB hebben. Hiermee zou Apple dus afstand doen van de 16 GB editie.
  • De antenne van de iPhone 7 zou niet langer over het apparaat heen lopen, maar eerder de boven- en onderkant bedekken. Dit zou de iPhone een uniformere en strakkere look bezorgen
  • Qua processor mogen we ons verwachten aan een verschil in snelheid tussen de kleinere iPhone 7 en de grotere iPhone 7 Plus. De extra processor snelheid zou nodig zijn om de twee cameralenzen van de iPhone 7 Plus te temmen.
  • Onzeker: Eventueel zou Apple afstand doen van de fysieke Home knop. Op die manier zou Apple de technologie die reeds in de nieuwe Haptic trackpads van de Macbook lijn zit overbrengen op de nieuwe iPhones.

Als er informatie vrijkomt, houden we jullie zeker op de hoogte.

Update: De bekende Amerikaanse technologie blogger van Unbox Therapy zou als eerste een dummy model van de nieuwe iPhone 7 Plus hebben bemachtigd. In de Youtube video hieronder zien jullie meer.

https://www.youtube.com/watch?v=L2o_MUPDRRI

Ludwig

Plaats reactie

de-iphone-7-8211-eerste-video-en-alle-geruchten-op-een-rijtje