Scroll to top

Top

Geen reacties

Al 8 nieuwe tech producten voorgesteld op de vooravond van de IFA!

Gepost op 03/09/2014
Al 8 nieuwe tech producten voorgesteld op de vooravond van de IFA!

Van 5 tot 10 september vindt de IFA beurs plaats in Berlijn. Dit is één van de grootste tech events in de wereld, waar alle grote technologie bedrijven hun nieuwe producten komen voorstellen. Gisteren hebben Samsung, Sony en Logitech al hun nieuwe producten aan de wereld voorgesteld; nog voor dat de beurs officieel van start ging.

Het was een belangrijke dag voor Samsung met 4 nieuwe producten

#Samsung Gear S watch

Samsung heeft een nieuwe smartwatch voorgesteld, de Gear S. Belangrijke verbeteringen met voorgaande modellen zijn het gebogen scherm (komt mooier en groter over) en de 3G connectiviteit. Het feit dat deze smartwatch over 3G beschikt is een groot voordeel, je hebt namelijk geen smartphone meer nodig om berichten of e-mails te versturen. Je kan zelfs bellen zonder een smartphone in de buurt te hebben.

gear_S

#Samsung Galaxy note 4

Voor degene die het niet weten, de Galaxy note’s verwijzen naar de phablet lijn van Samsung. Zo hebben ze de 4de versie uitgebracht, deze verschilt qua design niet veel met de Galaxy Note 3. Het is meer de hardware die verbeterd is, een hogere beeldkwaliteit en krachtigere camera’s zijn de belangrijkste punten. De camera boven het scherm is bijvoorbeeld geoptimaliseerd om selfies te nemen en er is zelfs een panorama functie om groep-selfies te nemen. De baterijtechnologie is ook verbeterd, in 30 minuten is deze phablet voor 50% opgeladen.

note_4

#Samsung Galaxy note Edge

Deze phablet heeft bijna identiek dezelfde specificaties als de Galaxy note 4 behalve dat, zoals de naam het doet vermoeden, het scherm  gebogen is. Het gebogen deel kan je gebruiken voor  links naar je favoriete apps, weerinformatie, aandelenkoersen, …. het gebogen deel werkt namelijk onafhankelijk van de rest van het scherm.

samsung_galaxy_curved

#Samsung Gear VR set

Samsung doet  zijn intrede in de wereld van de virtuele realiteit. Je moet deze virtuele bril met je Galaxy Note 4 verbinden waarna je concerten en muziekvideo’s kan beleven als of je er echt bij bent. Samsung heeft een samenwerking opgezet met het door Facebook overgenomen Oculus RIft  om genoeg content te voorzien.

gear_VR

 

Logitech heeft het beste keyboard ooit voorgesteld.

Het is een heel simpel maar zeer handig product dat Logitech vandaag aan de wereld heeft voorgesteld. Een keyboard, de Logitech K480, dat met verschillende toestellen  gelijktijdig kan verbonden worden dankzij de bluetooth verbinding. Zo kan je gemakkelijk van je computer naar je smartphone springen. Voor 50 Dollar is dit handig accessoire van jou!

bluetooth-multi-device-keyboard-k480

Sony moet niet onderdoen met nieuwe smartwatches, Xperia’s en accessoires

Sony maakt van je smartphone een profesionele camera

Sony had al tal van accessoires voor hun smartphones, maar vandaag komen daar nog twee fotolenzen bij, de QX1 en de QX30. De QX30 heeft een 30x optische zoom, wat een zeer hoge beeldkwaliteit oplevert. Sony is de enige grote smartphone fabrikant die zulke accessoires op de markt brengt.

screen-shot-2014-09-03-at-10-37-00-am

#De Sony Z3

De opvolger van de populaire Sony Xperia Z2 komt binnenkort op de markt. Deze smartphone is weer waterdicht en verschilt niet veel van zijn voorganger buiten de minder scherpe hoeken.

z3-sony

 

 #Sony Smartwatch 3

smartwatch3

Deze Android smartwatch beschikt over alle functionaliteiten die je van een smartwatch kan verwachten; 4 GB geheugen, GPS, acceleratormeter, kompas, etc… Deze zal beschikbaar zijn in de loop van het jaar voor 250 Euro.

 

Hierbij hebben jullie al een preview van nieuwe producten die we eind dit jaar in de winkels kunnen verwachten. Uitgebreide reviews volgen nog!

 

Stay Tech’d!

 

Antoine Smets

Plaats reactie

al-8-nieuwe-tech-producten-voorgesteld-op-de-vooravond-van-de-ifa