Scroll to top

Top

Geen reacties

Giveaway actie | Win een Case Logic Larimer rugzak!

Gepost op 02/12/2016
Giveaway actie | Win een Case Logic Larimer rugzak!

Zoals beloofd, geven we tijdens de eindejaarsperiode enkele top tech-gadgets en andere spullen weg die volgens ons een plaatsje verdienen onder jullie kerstboom. Nu de winter bijna (officieel) is aangebroken dachten we aan een item die helpt bij het dragen van de extra wanten en extra regenjas, maar net zo goed plaats heeft voor al je tech-artikelen. Het artikel dat de spits mag afbijten is een Case Logic rugzak uit de Larimer collectie!

Twee verschillende looks, dezelfde functionaliteiten screen-shot-2016-12-02-at-14-56-23

Zoals vele producten van Case Logic, zijn de rugzakken van de Larimer reeks vervaardigd uit een duurzame, 600D polyester bekleding die je spullen beschermt tegen nattigheid. De riemen zijn stevig en gevoerd en zorgen zo voor een comfortabele draagervaring. Wat ons onmiddellijk opviel aan deze rugzak zijn de kleuren en vorm. De linkse backpack combineert ‘petrolgreen’ met rode en blauwe elementen. De rechtse backpack, die je sluit via het ‘rolltop’-principe krijg je in het blauw geleverd.

caselogiclarimer3-800x395

De binnenvoering van beide rugzakken is gelijkaardig. Modern gekleurde blokken, ruiten, driehoeken vormen het binnenpatroon. Op naar wat écht uitmaakt dan maar, ‘waar berg ik al mijn tech-gerief op’?! De Larimer versie heeft een gevoerd laptopvak die je laptop tot maximaal 15″ (Macbook)/ 14″ (PC) beschermt. Daarnaast is er een apart opbergzakje voorzien voor een tablet die maximaal 10.1″ groot is.

Technologium Give-Away!

Technologium geeft één rugzak naar keuze weg. Het enig wat je als trouwe lezer dient te doen is de Facebook-pagina te liken en dan een keuze te maken welke rugzak je liefst zou winnen – “Like” (thumbs up) als je graag de linkse groene rugzak wint. “Love” (hartje) als je liever de rechtse, blauwe rugzak wint! Dinsdagavond, maken we bekend waar Sinterklaas de Case Logic Larimer rugzak levert!

Plaats reactie

giveaway-actie-win-een-case-logic-larimer-rugzak